Európai Védjegy és Mintaoltalmi Hálózat

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának honlapjára felkerült az Európai Védjegy és Mintaoltalmi Hálózat logója és a hálózat honlapjának, "portáljának" elérhetőségét biztosító link.

A hálózat számos olyan rendszert működtet, illetve közös gyakorlatot dolgoz ki, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a védjegyekkel és a formatervezési mintákkal foglalkozó nemzeti, regionális és uniós szervek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsák a felhasználóknak.

A portálon a védjegyek és formatervezési minták kutatását, a védjegyek osztályozását, továbbá a minőségi szabványok harmonizációját és a hivatali vizsgálatot támogató eszközök találhatók. Az eszközök használatát a résztvevő hivatalok köre, ezek adatbázisainak működése befolyásolhatja, így előfordulhat, hogy a keresett információ még nem található meg.

Az Európai Védjegy és Mintaoltalmi Hálózat a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának honlapján elhelyezett logóra, illetve a következő linkre kattintással érhető el:

https://www.tmdn.org/coopfund

2013/03/06